Ett energirikt erbjudande

- till dig som gäst hos Funäsdalen Berg och Hotell

Genom vårt samarbete med Funäsdalen Berg och Hotell har vi möjligheten
att erbjuda dig som gäst ett riktigt bra elavtal.
 

 

 

 

 


Det erbjuder vi

 El till 1 öre rabatt

Vi erbjuder dig att köpa el med 1 öre rabatt jämfört med rådande konsumentpris. Erbjudandet gäller för både stuga, permanentboendet och eventuella andra uttagspunkter som du står för. Rabatten gäller när du tecknar nytt avtal med Fyrfasen Energi och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 Vi bjuder på månadsavgiften i tre månader

Vi bjuder på månadsavgiften de tre första månaderna när du väljer att teckna vårt rörliga elpris eller timpris (värde 105 kr). Ett rörligt elpris följer marknadens svängningar och du binder inte upp dig på långa avtalstider. Idag väljer över 70 % av kunderna på elmarknaden ett rörligt elpris. Ett röligt avtal är flexibelt och du binder inte upp dig på några långa avtalsperioder. 

 Ovärderlig rådgivning

Genom samarbetet mellan Funäsdalen Berg och Hotell och Fyrfasen Energi får du tillgång till rådgivning från Fyrfasens säljare som dagligen står i kontakt med marknaden via Europas största och främsta analysföretag, Markedskraft. Vi har stor erfarenhet av samarbeten över hela landet, både från industrins behov av långsiktighet och handelsföretagens snabba expansioner.

 Du bidrar till en hållbar framtid

Genom att handla med en lokal elleverantör är du med och skapar förutsättningar för att även våra nästkommande generationer ska kunna vistas i vår natur och leva i och av fjällen på samma sätt som vi gör idag. 

Vill du veta mer och ta del av erbjudandet?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Ha ditt sneaste bokningsnummer tillgängligt hos Funäsdalen Berg och Hotell. 


Om Fyrfasen Energi

Sedan 1998 har vi sålt elavtal både lokalt och nationellt . Vi är tillräckligt små för att vara personliga men stora nog att göra skillnad för de företag, föreningar, och människor vi vill ska trivas och växa sig starka, både lokalt och nationellt. Vi är en del av Härjeånskoncernen som producerar förnybar energi i elva vattenkraftverk, tillverkar pellets av restprodukter från sågindustrin, bygger ut fibernätet och ansvarar för att hålla elnätet i gott skick.

Producera din egen el

– Vi har valt att investera i solceller för att
vi vill värna om miljön så mycket vi kan,
och detta är vårt sätt att göra något litet
för vår jord.
 

Christina och Bo, Tänndalen.
 

Ladda elbilen hemma

Om du har en elbil och vill kunna ladda den hemma har vi laddboxar som passar för hemmabruk. Vi fixar allt från offert till leverans och installation, allt du behöver göra är att ladda bilen.

 

Få koll på din förbrukning

Med vår app som finns tillgänglig för våra kunder kan du enkelt hålla koll på din elförbrukning. Med prognoser, tips och analyser kan du förstå och påverka din
elförbrukning hur enkelt som helst. Dessutom finns det en chat i
appen där du kan kontakta oss om du har några frågor.