Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Erbjudande elavtal

Till dig som medlem i Lungviks Elförening

Ett hållbart och schysst erbjudande för dig inom Lungviks Elförening

El till 2,5 öre/kWh rabatt

Vi erbjuder dig att köpa el med 2,5 öre/kWh rabatt (inkl. moms) jämfört med rådande konsumentpris. Rabatten gäller dig som är ansluten till Lungviks Elförening och kan kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vi bjuder på månadsavgiften (Ord pris 45 kr/månad inkl moms)

När du tecknar ditt elavtal via Lungviks Elförening så bjuder vi på månadsavgiften (45kr/månad inkl moms).

Ovärderlig rådgivning

Du får tillgång till rådgivning från Fyrfasens säljare. Vi har stor erfarenhet av samarbeten över hela landet, både från industrins behov av långsiktighet och handelsföretagens snabba expansioner.

Du bidrar till lokalsamhället

Genom att välja ett lokalt energibolag stödjer du med och bidrar till en fortsatt hållbar utveckling. Tack vare det kan vi vara en aktiv del och driva på goda krafter i lokalsamhället. Såsom att stödja ideella organisationer, föreningar och evenemang i den bygd vi är verksamma. Detta hjälper till att stärka den lokala ekonomin och bidrar till att skapa en mer hållbar samhällsutveckling.

Teckna ditt avtal inom Lungviks Elförening idag

Fyll i dina uppgifter nedan och välj önskat avtal. När allt är klart får du en bekräftelse av oss med bifogade villkor. Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det att bekräftelsen kommit till dig.

Vi reserverar oss för felskrivningar. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden. Elnätskostnad tillkommer och faktureras vanligtvis av befintligt elnätsföretag under rubriken ”Elnät”.   VILLKOR För detta avtal gäller avtalsvillkor enligt paragraf 1–8.  Avtalet bekräftas med ett e-mail. Se även våra särskilda avtalsvillkor.   Dataskyddsförordningen – GDPR De personuppgifter vi registrerar om dig används för att fullfölja vårt åtagande mot dig som kund. Dina personuppgifter sparas bara så länge det är nödvändigt för att fullgöra vårt avtal eller så länge lagstiftningen kräver det. Här berättar vi mera om vad vi använder persondata till, hur vi skyddar den och de rättigheter du har.

Om Fyrfasen Energi

Sedan 1998 har vi sålt elavtal både lokalt och nationellt

Vi är tillräckligt små för att vara personliga men stora nog att göra skillnad för de företag, föreningar, och människor vi vill ska trivas och växa sig starka, både lokalt och nationellt. Vi är en del av Härjeånskoncernen som producerar förnybar energi i elva vattenkraftverk, tillverkar pellets av restprodukter från sågindustrin, bygger ut fibernätet och ansvarar för att hålla elnätet i gott skick.

Styr din elförbrukning till billigare timmar på dygnet. Om du vill.

Med vår app får du information om hur mycket el du gör av med, hur stor klimatpåverkan elen har och hur mycket den kostar.

Kom igång!

Få snabb överblick ang. ditt hushålls förbrukning och miljöpåverkan.

Få prognoser över elpris och miljöpåverkan.

Jämför din förbrukning med liknande hushåll.

Fyrfasen app

Få pushnotiser med information om elpriser och erbjudanden.

Betala faktura direkt i appen och se ny, förfallen & betald faktura.

Undrar du vad som drar vad i ditt hem? Här får du svaret.