Jobba hos oss

  Tänk om

  Tänk dig att efter jobbet åka skidor på det fjäll, som på våren fyller vattendraget och möjliggör en närproducerad energi. Att på helgen vandra i skog och mark, genom vilken distributionslösningar löper och möjliggör ett tryggt och hållbart samhälle. Att på arbetet möta människor, lyssna in behov och genom ny teknik erbjuda kommunikationslösningar som säkrar en fortsatt levande bygd. Att få arbeta på en plats, där dina barn får växa upp i en miljö du av tradition eller intresse själv valt.

  På en marknad i förändring behöver vi regelbundet fylla på med nya kompetenser. Vad driver dig och dina beslut?

  Vi på Fyrfasen är nyfikna på dig.

  Fyrfasen Energi ingår i Härjeånskoncernen. Tillsammans erbjuder vi ett brett urval produkter och tjänster. Alltid med kundens behov i fokus och med långsiktighet i åtanke, men aldrig på bekostnad av vårt engagemang för miljö eller människa. Härjeåns är den pålitliga energipartnern för den miljömedvetna kunden.

  Sänd din intresseanmälan eller en spontanansökan, personligt brev samt CV, till rekrytering@fyrfasen.se

   Se även

  Frågor om elavtal?

  Vår kundservice är experter på elmarknaden och hjälper dig gärna hitta ett elavtal som passar dig!

  Fyrfasens Kundservice

  Kundservice
  Vardagar: 08:00 - 16:00
  (måndagar 08.30-16.00)

  Vi har callbackfunktion i vår växel, vilket innebär att du när som helst kan lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig.

   

  Skicka meddelande

  Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så snart vi kan! Ange kundnummer, anläggnings-ID eller personnummer om du är befintlig kund, så går hanteringen av ditt ärende snabbare.