Nytt samarbete inom laddinfrastruktur

Fyrfasen Energi investerar i laddinfrastruktur för en hållbar framtid och introducerar ett spännande samarbete med Laddkoll. Som elbilstrafikant har du möjlighet att bibehålla fokus på en säker färd genom att i förväg planera, hitta och förboka laddningstillfällen. Genom ökad service för trafikanter i elbil, hoppas vi se fler elbilar på vägarna i Härjedalen och Medelpad, därmed minskad miljöpåverkan och reducerade CO2-utsläpp.

– Vi ser att det sker en markant ökning av elbilar och gläder oss verkligen åt detta, inte minst när ett välkänt svenskt bilmärke meddelar att man styr om hela sin bilflotta till elbilar inom ett par år, säger Cecilia Norberg, vd för Fyrfasen Energi.

Fyrfasen Energi drivs av önskan att erbjuda energilösningar som säkerställer att du som kund, framgångsrikt och bekymmersfritt, når ditt mål. Energilösningar där du är trygg i att vi tänkt på dina och klimatets behov, så att du kan behålla fokus på det som är viktigt för dig. Engagemanget att skapa ett tryggt samhälle driver oss att ständigt utforska områden och tillsammans med andra erbjuda värdeskapande lösningar för dig som kund.