Företagssäljare

Fyrfasen Energi erbjuder lösningar inom elhandel, solceller och laddlösningar för elbilar i hela Sverige. Vi ingår i Härjeånskoncernen som bedrivit elhandel i över 100 år. Alltid med kundens behov i fokus och med långsiktighet i åtanke, men aldrig på bekostnad av vårt engagemang för miljö eller människa.

Är du vår nye säljare inom elhandel?

Tänk dig att på arbetet möta människor, lyssna in behov och genom ny teknik erbjuda produkter och tjänster som säkrar en fortsatt levande bygd. Att få arbeta på en plats, där dina barn får växa upp i en miljö du av tradition eller intresse själv valt. På en marknad i förändring ser Fyrfasen Energi möjligheter. Vi stärker säljorganisationen, inriktning elhandel till företagskunder i mellersta Sverige.

OM ARBETSROLLEN
Arbetet förutsätter självständigt arbete och stort eget ansvar. Du driver och planerar hela säljprocessen; kontakten med kunder, behovsanalys, förhandlar, offererar samt skriver avtal. Kundvård och relationsstärkande aktiviteter är viktiga delar i jobbet. Du har individuella- samt gemensamma försäljningsmål i Fyrfasens strävan att erbjuda hållbara energilösningar för våra kunder och miljön.

OM DIG
Gillar du att hitta lösningar och att bygga relationer? Som person är du självständig, drivande och kommunikativ. Du är förtroendeingivande och har vana av säljprocesser. Är affärsmässig, tar egna initiativ och har förmåga att driva en affär till avslut. Du motiveras av att göra affärer, har ett vinnande sätt och lätt för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som för jobbet har relevant utbildning eller kunskap förvärvad på annat sätt. Har du tidigare arbetat med uppsökande försäljning är detta meriterande. Erfarenhet från elhandel är ett plus men det viktigaste är dina personliga egenskaper och din förmåga att skapa relationer samt att du kan omvandla möjligheter till faktiska avtal. Då vi är verksamma på den svenska marknaden, är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

OM OSS
Utbildning, Utmaning och Utveckling utgör kärnan i vår personalsatsning. Vi tror att framgång bygger på tillit och tro på individen som lägger grund för en vinnande personalpolitik. Det leder både till personlig utveckling och en kunskapsvinst för företaget. Som ett steg i ledet av vår personalsatsning har vi en rad förmåner vilket bl.a. innefattar:

  • Föräldrapenningtillägg
  • Friskvårdsbidrag- och aktiviteter
  • Massage
  • HLR-utbildning
  • Arbetstidsförkortning
  • Internutbildningar
  • Klämdagar
  • Sjukvårdsförmåner
  • Personalaktiviteter

INFO

Tjänsten bygger på att du har möjlighet att resa. Körkort B är ett krav.

Placeringsort är vid vårt kontor i Ånge eller Sveg med omnejd. Anställningsformen är tillsvidare och heltid med sex månaders provanställning. Tillträde är snarast där urval sker löpande och därför rekommenderar vi dig att söka jobbet snarast, dock senast 2019-08-.26

Utbildningsnivå
Gymnasial utbildning (krav)

Körkort
B - Personbil

Sök jobbet senast: 26 augusti 2019

Ange referens Företagssäljare

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: rekrytering@harjeans.se

Frågor om elavtal?

Vår kundservice är experter på elmarknaden och hjälper dig gärna hitta ett elavtal som passar dig!

Fyrfasens Kundservice

Kundservice
Vardagar: 08:00 - 16:00
(måndagar 08.30-16.00)

 

Skicka meddelande

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så snart vi kan! Ange kundnummer, anläggnings-ID eller personnummer om du är befintlig kund, så går hanteringen av ditt ärende snabbare.