Företagssäljare

Tänk dig att efter jobbet åka skidor på det fjäll, som på våren fyller vattendraget och möjliggör en närproducerad energi. Att på helgen vandra i skog och mark, genom vilken distributionslösningar löper och möjliggör ett tryggt och hållbart samhälle. Att på arbetet möta människor, lyssna in behov och erbjuda hållbara energilösningar som säkrar en fortsatt levande bygd. Att få arbeta på en plats, där dina barn får växa upp i en miljö du av tradition eller intresse själv valt.

Tänk om, du är Fyrfasen Energis nya säljare av elhandel

På en marknad i förändring ser Fyrfasen Energi möjligheter. Vi stärker säljorganisationen, inriktning elhandel till företagskunder i mellersta Sverige.

Miljö och människa i fokus

Arbetet förutsätter självständigt arbete och stort eget ansvar. Du driver och planerar hela säljprocessen; kontaktar och besöker befintliga och presumtiva kunder, gör behovsanalyser, förhandlar, offererar samt skriver avtal. Kundvård och relationsstärkande aktiviteter är viktiga delar i jobbet. Du har individuella- samt gemensamma försäljningsmål i Fyrfasens strävan att erbjuda hållbara energilösningar för våra kunder och miljön.

Vad driver dig och dina beslut?

Gillar du att hitta lösningar och att bygga relationer? Som person är du självständig, drivande och kommunikativ. Du är förtroendeingivande och har vana av säljprocesser. Är affärsmässig, tar egna initiativ och har förmåga att driva en affär till avslut. Du motiveras av att göra affärer, har ett vinnande sätt och lätt för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som för jobbet har relevant högskoleutbildning eller kunskap och erfarenhet förvärvad på annat sätt. Erfarenhet från elhandel är ett plus men det viktigaste är dina personliga egenskaper och din förmåga att skapa relationer samt att du kan omvandla möjligheter till faktiska avtal.

Då vi är verksamma på den svenska marknaden, är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten bygger på att du har möjlighet att resa. Körkort B är ett krav.

Placeringsort är vid vårt kontor i Sveg, anställningsformen är tillsvidare och heltid med sex månaders provanställning. Tillträde är snarast där urval sker löpande och därför rekommenderar vi dig att söka jobbet snarast, dock senast 2020-08-16.

Vi berättar gärna mer

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta säljchef Katarina Frank 0680-242 28, katarina.frank@fyrfasen.se.

Skicka din ansökan till rekrytering@fyrfasen.se

 

Fyrfasen Energi ingår i Härjeånskoncernen
Tillsammans erbjuder vi ett brett urval energi- och kommunikationslösningar. Alltid med kundens behov i fokus och med långsiktighet i åtanke, men aldrig på bekostnad av vårt engagemang för miljö eller människa. Härjeåns är den pålitliga energipartnern för den miljömedvetna kunden.