Kundservice/innesälj

 

Fyrfasen Energi erbjuder lösningar inom elhandel, solceller och laddlösningar för elbilar i hela Sverige. Vi ingår i Härjeånskoncernen som bedrivit elhandel i över 100 år. Alltid med kundens behov i fokus och med långsiktighet i åtanke, men aldrig på bekostnad av vårt engagemang för miljö eller människa.

Är du vår nye kundservice/innesäljare inom elhandel?

Tänk dig att på arbetet möta människor, lyssna in behov och genom ny teknik erbjuda produkter och tjänster som säkrar en fortsatt levande bygd. Att få arbeta på en plats, där dina barn får växa upp i en miljö du av tradition eller intresse själv valt. På en marknad i förändring ser Fyrfasen Energi möjligheter. Vi stärker säljorganisationen, inriktning elhandel till privatkunder  i mellersta Sverige.

OM ARBETSROLLEN

Du ingår i ett team där du och dina kollegor tillsammans möter kunder som ringer, mailar, chattar och besöker våra event. Kundtjänsten har också ansvar för försäljning av elavtal till privatpersoner. En arbetsdag på kundtjänst är inte den andra lik och under intensiva perioder hanterar du många olika ärenden samtidigt.

Vår ambition är att skapa goda, långvariga relationer med våra kunder, både befintliga och blivande. Arbetet kräver både att du är lagspelare men också att du kan jobba självständigt med stort eget ansvar. När du jobbar med försäljning driver du själv hela säljprocessen; kontaktar befintliga och presumtiva kunder, skapar dig en förståelse av behovet och försöker hitta goda lösningar. Du kommer att ha såväl personliga försäljningsmål som gemensamma mål för hela gruppen av innesäljare.

OM DIG
Vi söker dig som är intresserad av kundens behov och brinner för att skapa goda och långvariga relationer. Vi vill att du har god kommunikativ förmåga och en go dkänsla för att bemöta människor med professionalitet och engagemang. 

Du trivs i en roll där det händer mycket och ingen dag är den andra lik. Viktigt är också att du trivs att arbeta som en del av ett team där man tar gemensamt ansvar för leveranserna och hjälper varandra. Det inträffar oförutsedda saker och det uppstår problem som måste lösas snabbt och smidigt, därför bör du vara lösningsorienterad med en positiv grundinställning.

Utöver det är du förtroendeingivande och affärsmässig, tar egna initiativ och har förmåga att driva en affär fram till avslut. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

OM OSS
Utbildning, Utmaning och Utveckling utgör kärnan i vår personalsatsning. Vi tror att framgång bygger på tillit och tro på individen som lägger grund för en vinnande personalpolitik. Det leder både till personlig utveckling och en kunskapsvinst för företaget. Som ett steg i ledet av vår personalsatsning har vi en rad förmåner vilket bl.a. innefattar:

  • Föräldrapenningtillägg
  • Friskvårdsbidrag- och aktiviteter
  • Massage
  • HLR-utbildning
  • Arbetstidsförkortning
  • Internutbildningar
  • Klämdagar
  • Sjukvårdsförmåner
  • Personalaktiviteter

Placeringsort
Placeringsort är vid vårt kontor i Ånge eller Sveg. Anställningsformen är tillsvidare och heltid med sex månaders provanställning. Tillträde är snarast där urval sker löpande och därför rekommenderar vi dig att söka jobbet snarast, dock senast 2019-08-31

Utbildningsnivå
Gymnasial utbildning (krav)

Körkort
B - Personbil

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan via mejl till: rekrytering@harjeans.se
Ange referens Kundservice
Sök jobbet senast: 31 augusti 2019

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontaktaGruppchef 
Katarina Frank 0680-242 28.

Facklig företrädare
Unionen: Heléne Söderlind 0680-242 25.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Frågor om elavtal?

Vår kundservice är experter på elmarknaden och hjälper dig gärna hitta ett elavtal som passar dig!

Fyrfasens Kundservice

Kundservice
Vardagar: 08:00 - 16:00
(måndagar 08.30-16.00)

 

Skicka meddelande

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så snart vi kan! Ange kundnummer, anläggnings-ID eller personnummer om du är befintlig kund, så går hanteringen av ditt ärende snabbare.