Är du vår vikarie på kundservice?

Från att ha sålt elavtal sedan 1998 är vi idag en heltäckande energipartner som förmedlar och hjälper våra kunder till en enklare vardag. Arbetet med hållbarhet är en självklarhet, där vi gjort stora satsningar för utbyggnaden av elbilsladdning och solceller, samt med hållbara elavtal där energin kommer från förnybara källor. Vi är en del av Härjeånskoncernen som producerar förnybar energi i elva vattenkraftverk, tillverkar pellets av restprodukter från sågindustrin, bygger ut fibernätet och ansvarar för att underhålla och utveckla elnätet för framtiden. Vi söker nu en vikarie till Kundservice.

Om oss

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare där utbildning, utmaning och utveckling utgör kärnan i vår personalsatsning. Vi tror att framgång bygger på tillit och tro på individen som leder både till personlig utveckling och en kunskapsvinst för företaget. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. 

Är du vår vikarie på Kundservice?

Som vikarie på Kundservice ingår du i vårt viktiga serviceuppdrag att ta hand om och besvara frågor från våra kunder. Du kommer att ingå i ett team där fokus är att informera och underlätta för våra kunder i ärenden som t ex nyregistreringar, felanmälningar och fakturafrågor. Du administrerar ärenden i olika system och följer upp där det behövs.

Kvalifikationer

Du behöver en gymnasial utbildning eller liknande och B-körkort. Har du tidigare arbetat med kundservice är det meriterande. Även säljerfarenhet ses som meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt gäng och känna dig som en viktig pusselbit i verksamheten. Du gillar att skapa goda relationer med kunder och är en lagspelare med positiv inställning där du ser möjligheter i stället för hinder. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du är initiativrik och sätter alltid kunden i fokus. Du behöver vara ansvarsfull och tålmodig samt trivas med att både hjälpa kunder och göra administrativa uppgifter. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Anställningsvillkor

Tjänsten är ett vikariat på heltid med omgående start och vikariatet gäller t o m 2022-06-30. Placeringsort är Sveg eller Ånge.

Kontakt

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@fyrfasen.se och märker din ansökan med Kundservice. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2021-11-30.

Om du har några frågor får du gärna kontakta

Thomas Pedersen, Kundservicechef, thomas.pedersen@fyrfasen.se, 0680-242 43

Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

Inför rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.