Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Fyrfasen tecknar sponsringsavtal med Östavalls IF

Fyrfasen tecknar sponsringsavtal med Östavalls IF

Östavalls IF blickar framåt. När sågverket i Östavall läggs ner blir föreningsliv och idrott ännu viktigare. Vi ser fram emot den 5e säsongen i div 3, vilket man är mäkta stolt över i en liten ort säger Sten Ingvar Fredlund, engagerad i Östavalls IF. Fyrfasen tecknar sponsringsavtal med Östavalls IF och har lång tradition av att på olika sätt stödja ideella organisationer, föreningar och evenemang i den bygd man är verksam.

Föreningen lockar spelare från hela kommunen och Sten Ingvar konstaterar att man är Medelpads 4e bästa lag, och att fotbollen fyller en viktig funktion i en levande bygd, råder det inga tveksamheter om. A-laget inspirerar barn och ungdomar till idrott och rörelse, vilket man tydligt ser på energin i och kring knatteverksamheten och Albys tjejlag.

Visste du att…

  • I Östavall finns Ånge kommuns längsta elljusspår, 6 km spår som Östavalls IF håller välpreparerade hela vintersäsongen.
  • Fyrfasen har en lång tradition av att stödja ideella organisationer, föreningar och evenemang i det område vi är verksamma, vilket främst är i Västernorrlands- och Jämtlands län.

Publicerad 4 februari 2021

Se också

Hållbara elavtal för fjällens skull Fyrfasen

Läget på elmarknaden maj

2024-05-06

Just nu genomför vi en kundundersökning

2024-03-18

Testa elsnöskoter med oss 22 mars

2024-03-15