Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Fyrfasen tecknar sponsringsavtal med Östavalls IF

Fyrfasen tecknar sponsringsavtal med Östavalls IF

Östavalls IF blickar framåt. När sågverket i Östavall läggs ner blir föreningsliv och idrott ännu viktigare. Vi ser fram emot den 5e säsongen i div 3, vilket man är mäkta stolt över i en liten ort säger Sten Ingvar Fredlund, engagerad i Östavalls IF. Fyrfasen tecknar sponsringsavtal med Östavalls IF och har lång tradition av att på olika sätt stödja ideella organisationer, föreningar och evenemang i den bygd man är verksam.

Föreningen lockar spelare från hela kommunen och Sten Ingvar konstaterar att man är Medelpads 4e bästa lag, och att fotbollen fyller en viktig funktion i en levande bygd, råder det inga tveksamheter om. A-laget inspirerar barn och ungdomar till idrott och rörelse, vilket man tydligt ser på energin i och kring knatteverksamheten och Albys tjejlag.

Visste du att…

  • I Östavall finns Ånge kommuns längsta elljusspår, 6 km spår som Östavalls IF håller välpreparerade hela vintersäsongen.
  • Fyrfasen har en lång tradition av att stödja ideella organisationer, föreningar och evenemang i det område vi är verksamma, vilket främst är i Västernorrlands- och Jämtlands län.

Publicerad 4 februari 2021

Se också

På en elmarknad där priserna präglas av alltmer oförutsägbarhet växer möjligheterna för nya produkter fram. Nyligen lanserade Fyrfasen ett elavtal som ska ge kunderna förutsättningar till ett mer jämnt och förutsägbart elpris över hela året.

Stort intresse för Fyrfasens nya elavtal

2024-07-22

Låga elpriser – läge att binda elpriset?

2024-06-02

Fyrfasen är ett av Sveriges mest omtyckta energibolag

2024-05-29