Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Ladda batterierna vid Fjällvattnet i Tännäs

Ladda batterierna vid Fjällvattnet i Tännäs

2 mil sydväst om Tännäs, på en halvö vid sjön Vattnan, ligger stugbyn Fjällvattnet. Här finns 38 friliggande timmerhus som angränsar till Rogens naturreservat, även känt som Sveriges sydligaste vildmark. Stugbyn är en utmärkt utgångspunkt för aktiviteter året runt såsom vandring, fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Fjällvattnet bildades under sent 70-tal som en BRF och idag erbjuds både möjlighet till att köpa andelsveckor och att boka boende veckovis. Nu kan du ladda batterierna vid Fjällvattnet för både själen och bilen.

För att förenkla för den växande skara elbilsägare att bo och besöka Fjällvattnet så har man installerat en laddstolpe med två uttag. Vi på Fyrfasen tackar för förtroendet till valet av energipartner hoppas på att satsningen ger många nya och återkommande gäster och besökare till denna pärla i framtiden.

Läs mer om Fjällvattnet 

Hitta till Fyrfasens alla publika laddstationer

Publicerad 17 april 2020

Se också

På en elmarknad där priserna präglas av alltmer oförutsägbarhet växer möjligheterna för nya produkter fram. Nyligen lanserade Fyrfasen ett elavtal som ska ge kunderna förutsättningar till ett mer jämnt och förutsägbart elpris över hela året.

Stort intresse för Fyrfasens nya elavtal

2024-07-22

Låga elpriser – läge att binda elpriset?

2024-06-02

Fyrfasen är ett av Sveriges mest omtyckta energibolag

2024-05-29