Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Tour de Fyrfasen 6-7 januari

Tour de Fyrfasen: 14 år av skidglädje och gemenskap

I helgen är det återigen dags för en av landets mest efterlängtade längdskidtävlingar när Tour de Fyrfasen går av stapeln för fjortonde året i rad. Med barn och ungdomar från hela Sverige samlade för att delta, kommer årets tävling äga rum i tre deltävlingar på olika platser.

Den första deltävlingen startar i Funäsdalen på förmiddagen den 6/1, följt av en kvällstävling i Vemdalen samma dag. Touren avslutas under söndagen den 7/1 i Åsarna. Trots initiala orosmoln angående väderprognoser och en annalkande kyla, håller arrangörerna fast vid förhoppningen att tävlingarna kommer att genomföras enligt planerna.

-Det är alltid en utmaning att möta väderlekens makter, men vi behåller lugnet och vaknade i morse till glädjande prognoser. Vi hoppas innerligt att detta väder håller i sig, uttrycker Emil Svensson, medarrangör från Åsarna IK.

Som namnet avslöjar är Fyrfasen huvudsponsor för tävlingarna, som arrangeras i nära samarbete av skidklubbarna Funäsdalens IF, Vemdalens IF och Åsarna IK.

–Vi är oerhört stolta över det arrangemang som byggts upp genom åren. Tour de Fyrfasen är en samlingspunkt för unga skidåkare från hela landet. Vi strävar efter att göra detta till en plats där skidglädje möter spänning och där nya vänskapsband knyts. Detta, tror jag, har varit nyckeln till vår framgång och är något vi fortsätter att arbeta mot, säger Emma Dahl, kommunikationsansvarig på Fyrfasen.

För ytterligare information och anmälan – www.tourdefyrfasen.se.

Publicerad 3 januari 2024

Se också

Låga elpriser – läge att binda elpriset?

2024-06-02

På en elmarknad där priserna präglas av alltmer oförutsägbarhet växer möjligheterna för nya produkter fram. Nyligen lanserade Fyrfasen ett elavtal som ska ge kunderna förutsättningar till ett mer jämnt och förutsägbart elpris över hela året.

Stort intresse för Fyrfasens nya elavtal

2024-06-02

Fyrfasen är ett av Sveriges mest omtyckta energibolag

2024-05-29