Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Circle K Sveg väljer Bra Miljöval

Kent Olofsson driver Circle K i Sveg sedan 18 år tillbaka, men historien sträcker sig så långt tillbaka som för 29 år sedan så han började arbeta på stationen. En av hans hjärtefrågor är miljön och att verka för en hållbar framtid inom drivmedelsbranschen. Nu har han tagit steget och valt Bra Miljöval för sin energiförbrukning.

Hur kom det sig att du valde Bra Miljöval för din förbrukning?
– Vi har gemensamma miljömål inom kedjan men detta är ett lokalt initiativ som gör att vi kan bidra till en hållbar framtid i miljöfrågan och kan stötta energieffektiviseringsinitiativ, säger Kent Olofsson.

Varför väljer du Fyrfasen Energi som din elleverantör?
– Jag gör allt jag kan för att stötta det lokala. Jobben växer inte på träd här i Härjedalen och ska vi utvecklas och skapa fler jobbtillfällen så måste alla dra sitt strå till stacken för att gynna närsamhället.

Bra Miljöval är en av världens tuffaste miljömärkningar. Grundkravet för att få märkas med Bra Miljöval är att elen ska vara förnybar, men det ställs även hårda krav på den förnybara produktionen. Genom att välja el märkt med Bra Miljöval betalar du 45 kr inkl moms per månad till Naturskyddsföreningens arbete för att stötta energieffektiviseringsprojekt. I Sveg har man på senare tid fått investeringsstöd till bland annat curlinghallens kylsystem samt ventilationssystem till två anläggningar hos Härjegårdar. Läs mer om Naturskyddsföreningens arbete här.

Vi tackar Kent för förtroendet som elleverantör och för att han bidrar till en hållbar framtid genom sin verksamhet.

Ta ställning för miljön och välj ”Bra Miljöval” när du tecknar elavtal med Fyrfasen Energi.

Publicerad 17 december 2018

Se också

På en elmarknad där priserna präglas av alltmer oförutsägbarhet växer möjligheterna för nya produkter fram. Nyligen lanserade Fyrfasen ett elavtal som ska ge kunderna förutsättningar till ett mer jämnt och förutsägbart elpris över hela året.

Stort intresse för Fyrfasens nya elavtal

2024-07-22

Låga elpriser – läge att binda elpriset?

2024-06-02

Fyrfasen är ett av Sveriges mest omtyckta energibolag

2024-05-29