Samarbeten

Vi på Fyrfasen Energi samarbetar med flera idrottsklubbar, företag och organisationer.

Idrottsklubbar

Fotboll
GIF Sundsvall, Ånge IF, Svegs IK, Heffnersklubbans BK, Fränsta IK, Ytterhogdals IK och Östavalls IF.

Golf
Klövsjö-Vemdalens GK, Svegs GK, Ånge GK och Hede-Vemdalens GK.

Ishockey
Timrå IK, Bräcke IK, Kovlands IF, Ånge IK, Svegs IK och Njurunda SK.

Skidsport
Åsarna IK, Johannisberg AIK, Svegs IK, Funäsdalens IF, Fyrfasen Skitour 2010, Pilgrimsloppet Lofsdalen och Getbergets Alpina.

Hästsport
Ånge Ridklubb
 

Företag och organisationer

Barncancerfonden, Bris, Missing people, Destination Funäsfjällen, BRa fjäll, Funäsgondolen, Lofsdalsfjällen, Sönneråsens byförening, Ramundberget.

Grönklittsgruppen – Fyrfasen har ett samarbetsavtal med Grönklittsgruppen. Dels som Grönklittsgruppens elhandelsleverantör, men även som partner i syfte att stärka varandras varumärken.

Myskoxcentrum – Fyrfasen stöder arbetet vid Myskoxcentrum i Tännäs, och insatserna för att bevara den vilda myskoxstammen i Härjedalen.

Green Highway – Fyrfasens samarbete med Green Highway innebär bl a att vi etablerat laddstationer för elbilar vid ICA Supermarket i Ånge och Sveg.

Frågor om elavtal?

Vår kundservice är experter på elmarknaden och hjälper dig gärna hitta ett elavtal som passar dig!

Fyrfasens Kundservice

Kundservice
Vardagar: 08:00 - 16:00
(måndagar 08.30-16.00)

Vi har callbackfunktion i vår växel, vilket innebär att du när som helst kan lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig.

 

Skicka meddelande

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så snart vi kan! Ange kundnummer, anläggnings-ID eller personnummer om du är befintlig kund, så går hanteringen av ditt ärende snabbare.