Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Välkommen till Fyrfasen

Till dig som kund hos Helsinge elhandel

I november 2021 blev det klart att Ellevio köper AB Edsbyns Elverk. Efter det har Ellevio letat nya ägare till elhandelsverksamheten. Vi är oerhört glada att äntligen kunna informera dig om att Helsinge Elhandels verksamhet med kunder och personal kommer att flyttas över till oss på Fyrfasen Energi med start 1 juni 2022. I detta brev berättar vi mer om flytten och vad det innebär för sig som kund.

Samma avtal, samma kontaktpersoner

Unikt för denna flytt är att den lokala förankringen i bygden blir kvar där Malin Eriksson och Annica Persson fortsatt kommer att välkomna dig till vårt kontor i Edsbyn. Dina avtal hos oss kommer inte heller att förändras, utan ligga kvar med samma pris och avtalsvillkor.

Vilka nyheter innebär detta för sig som kund?

Din första faktura

I juli kommer din första faktura från Fyrfasen. Har du autogiro? För din egen säkerhet kommer du att behöva ansöka om autogiro på nytt hos oss. Scrolla ner så guidar vi dig steg-för-steg i hur du ansöker om autogiro.

En faktura för elhandel - en faktura för elnät

Om du idag får din faktura för både elhandel och elnät från Helsinge Elhandel kommer du med start från juli att få två fakturor, en från Fyrfasen som avser elhandel och en från Edsbyns elnät som avser elnät.

Månadsfaktura

Som kund hos Fyrfasen får du din faktura varje månad. Har du tidigare fått fakturan varannan månad och vill fortsätta så? Scrolla ner på sidan och anmäl att du fortsättningsvis vill ha din faktura varannan månad.

Ny betalningsmottagare

Notera att betalningsmottagaren på din elhandelsfaktura är Fyrfasen Energi AB.

Om autogiro

Så ansöker du om autogiro

Öppna fakturan digitalt

Öppna din webbfaktura som du hittar under “Mina Fakturor” på Mina Sidor eller i vår App. Du är nu inne hos vår betalpartner Billogram.

Lägg till automatiska betalningar

Klicka på ”lägg till automatiska betalningar” och följ sedan instruktionerna

Klart!

Din faktura kommer nu att dras från det konto som du angett.

Digitalisera din faktura

Vi vill göra det lätt att göra rätt

Med en digital faktura kan du snabbt och enkelt hantera dina fakturor utan att slösa på papper i onödan. Gör det enkelt för dig själv och gör rätt för klimatet helt enkelt!

Fortfarande schysst elhandel

Fyrfasen och Helsinge Elhandel är två bolag som delar värderingar där vi verkar för en trygg och schysst elmarknad. Vi var bland annat två av de första elhandelsbolagen på marknaden att certifieras enligt Schysst elhandel. Vi ser oerhört positivt på framtiden tillsammans där vi får möjlighet att fortsatt verka för det lokala i Hälsingland och för dig som kund.

Vilka är Fyrfasen Energi?

Från att ha sålt elavtal sedan 1998 är vi en heltäckande energipartner som förmedlar och hjälper våra kunder till en enklare vardag. Arbetet med hållbarhet är en självklarhet, där vi gjort stora satsningar för utbyggnaden av elbilsladdning och solceller, samt med hållbara elavtal där energin kommer från förnybara källor. Vi har idag har kontor i Ånge, Sveg, Sundsvall och Funäsdalen.