Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Förnya ditt elavtal

Scrolla ner för att se ditt elpris och förnya ditt elavtal

Förnya ditt hållbara elavtal här

Ditt nya avtal börjar att gälla 2023-10-01. Priserna avser anläggningar som ligger inom elprisområde 1 eller 2, i priserna ingår lagstadgad SVK-avgift till Svenska Kraftnät, elcertifikat och moms.

Snart lanserar vi ett nytt avtal

På grund av oroligheterna som råder på elmarknaden kan vi i dagsläget inte erbjuda fastprisavtal. För att på bästa sätt möta våra kunders behov på en marknad i förändring behöver vi hitta nya lösningar som ger hållbara och rimligt prissatta avtal. Med anledning av detta kommer under 2023 att kunna erbjuda ett nytt elavtal där du har möjlighet att kombinera tryggheten i ett fast elpris med möjligheterna i ett rörligt. Du kan läsa mer om avtalet och anmäla ditt intresse för den redan nu genom att klicka här.

Vi reserverar oss för felskrivningar. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden. Elnätskostnad tillkommer och faktureras vanligtvis av befintligt elnätsföretag under rubriken ”Elnät”.   VILLKOR För detta avtal gäller avtalsvillkor enligt paragraf 1–8.  Avtalet bekräftas med ett e-mail. Se även våra särskilda avtalsvillkor.   Dataskyddsförordningen – GDPR De personuppgifter vi registrerar om dig används för att fullfölja vårt åtagande mot dig som kund. Dina personuppgifter sparas bara så länge det är nödvändigt för att fullgöra vårt avtal eller så länge lagstiftningen kräver det. Här berättar vi mera om vad vi använder persondata till, hur vi skyddar den och de rättigheter du har.