Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Förnya ditt elavtal

Scrolla ner för att se ditt elpris och förnya ditt elavtal

Förnya ditt hållbara elavtal här

Ditt nya avtal börjar att gälla 2024-09-01. Priserna avser anläggningar som ligger inom elprisområde 3, i priserna ingår lagstadgad SVK-avgift till Svenska Kraftnät, elcertifikat och moms.

Balanserat elpris – ett elavtal för dig som inte vill tänka så mycket på elpriset

Genom att köpa in en fördefinierad mängd el till ett avtalat pris, som du kan förbruka under avtalsperioden, ger vi dig en stabil grund att stå på och hjälper dig att undvika stora prisvariationer. Du får inte det absolut lägsta priset, men du får inte heller pristopparna. Lagom billigt. Väldigt tryggt. Låt oss förklara det mer i detalj.

Vi reserverar oss för felskrivningar. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden. Elnätskostnad tillkommer och faktureras vanligtvis av befintligt elnätsföretag under rubriken ”Elnät”.   VILLKOR För detta avtal gäller avtalsvillkor enligt paragraf 1–8.  Avtalet bekräftas med ett e-mail. Se även våra särskilda avtalsvillkor.   Dataskyddsförordningen – GDPR De personuppgifter vi registrerar om dig används för att fullfölja vårt åtagande mot dig som kund. Dina personuppgifter sparas bara så länge det är nödvändigt för att fullgöra vårt avtal eller så länge lagstiftningen kräver det. Här berättar vi mera om vad vi använder persondata till, hur vi skyddar den och de rättigheter du har.