Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Vill du veta mer och ta del av erbjudandet?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ett hållbart och schysst erbjudande

El till 1 öre rabatt

Vi erbjuder dig att köpa el med 1 öre rabatt jämfört med rådande konsumentpris. Erbjudandet gäller för både stuga, permanentboendet och eventuella andra uttagspunkter som du står för. Rabatten gäller när du väljer nytt avtal med Fyrfasen Energi och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vi bjuder på månadsavgiften i tre månader

Vi bjuder på månadsavgiften de tre första månaderna när du väljer vårt rörliga elpris eller timpris (värde 105 kr). Ett rörligt elpris följer marknadens svängningar och du binder inte upp dig på långa avtalstider. Idag väljer över 70 % av kunderna på elmarknaden ett rörligt elpris. Ett röligt avtal är flexibelt och du binder inte upp dig på några långa avtalsperioder.

Ovärderlig rådgivning

Genom samarbetet mellan YIK och Fyrfasen Energi får du tillgång till rådgivning från Fyrfasens säljare som dagligen står i kontakt med marknaden via Europas största och främsta analysföretag, Markedskraft. Vi har stor erfarenhet av samarbeten över hela landet, både från industrins behov av långsiktighet och handelsföretagens snabba expansioner.

Du bidrar till en hållbar framtid

Genom att handla med en lokal elleverantör är du med och skapar förutsättningar för att även våra nästkommande generationer ska kunna vistas i vår natur och leva i och av fjällen på samma sätt som vi gör idag.

Om Fyrfasen Energi

Sedan 1998 har vi sålt elavtal både lokalt och nationellt

Vi är tillräckligt små för att vara personliga men stora nog att göra skillnad för de företag, föreningar, och människor vi vill ska trivas och växa sig starka, både lokalt och nationellt. Vi är en del av Härjeånskoncernen som producerar förnybar energi i elva vattenkraftverk, tillverkar pellets av restprodukter från sågindustrin, bygger ut fibernätet och ansvarar för att hålla elnätet i gott skick.

Styr din elförbrukning till billigare timmar på dygnet. Om du vill.

Med vår app får du information om hur mycket el du gör av med, hur stor klimatpåverkan elen har och hur mycket den kostar.

Kom igång!

Få snabb överblick ang. ditt hushålls förbrukning och miljöpåverkan.

Få prognoser över elpris och miljöpåverkan.

Jämför din förbrukning med liknande hushåll.

Fyrfasen app

Få pushnotiser med information om elpriser och erbjudanden.

Betala faktura direkt i appen och se ny, förfallen & betald faktura.

Undrar du vad som drar vad i ditt hem? Här får du svaret.