Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Dra nytta av lågpristimmarna på el och spara pengar

Fyrfasen Energi har lanserat en funktion där du som timavtals-kund själv har möjlighet att anpassa och effektivisera din elförbrukning. Med hjälp av deras app så kan du som kund se en prognos för vilka timmar under dygnet som elen kommer vara billigast och därmed passa på att t.ex. köra tvättmaskinen, ladda datorn eller laga mat under de timmarna. Helt enkelt att dra nytta av lågpristimmarna på el och spara pengar.

Ibland önskar jag att det skulle finnas en sådan app för min träning. Tänk om jag varje morgon när jag vaknar eller varje kväll innan jag går och lägger mig, kunde öppna en app och se vilka timmar på dygnet som jag skulle ha som mest energi och där de skulle vara som billigast för mig att genomföra den träningen som stod på agendan för dagen.

Tror fler kan känna igen sig i det, tänk att veta vilken tid på dygnet man kommer vara mest effektiv på jobbet, vilken tid man skulle ha mest energi att kunna ägna åt nära och kära. Eller om man tar det ett steg längre; tänk om man med hjälp av en app kunde få en prognos som berättar när det kommer vara som billigast att köpa den där bilen du alltid velat ha. Vad mycket lättare livet skulle vara och vad mycket pengar man skulle kunna spara!

Ett steg på vägen till den där drömappen, där jag kan se vilka timmar på dygnet som jag kommer få ut mest av min energi i min träning, så får jag vara glad att jag tack vare Fyrfasen Energis  ”Happy Hour”-kampanj, kan spara in lite på min elräkning. Med Fyrfasens app och appen Telldus (där man kan styra sina vitvaror i huset genom telefonen) så kan jag planera min dag på bästa sätt. När elkostnaden är som lägst passar jag på att göra mina hushållssysslor; tvättar mina träningskläder, laddar pulsklockan och lagar min mat, som en plus i kanten så sparar jag en och annan krona.

När jag väljer att utnyttja de bästa timmarna på dygnet där jag får sticka ut på fjället och njuta i sommarvärmen och därmed få ut det mesta av min träning, då mår jag bra, då har jag dragit nytta av min dag på nästa sätt.

När du som timavtalskund enkelt tar ansvar för din elförbrukning genom en bra deal som gör att du enkelt sparar en krona, då kommer du och din plånbok må bra, och du drar nytta av dagens lågpristimmar på bästa sätt. En bra deal i dessa ekonomiskt besvärliga tider.

Vill du dessutom uppleva en egen Happy Hour-timme i träningens tecken, så rekommenderar jag en fin joggingtur på ett vackert Härjedalsfjäll. Där kommer ni finna både energi och frid.

Och skulle det vara så att ni i bilen på väg hem ser i Fyrfasens app att elpriset har gått ner, logga då bara in Telldus-appen och starta kaffebryggaren så får ni nybryggt gott kaffe när ni kommer hem, till ett billigare pris!

Hälsningar från Oskar Ohlsson

Missa aldrig “Happy Hour” på elpriset

Styr elförbrukningen till de timmar då elpriset är som lägst. Med vårt timprisavtal och vår app är det möjligt.  Börja spara pengar – teckna timprisavtal idag.

Läs mer & teckna avtal här

Publicerad 10 augusti 2020

Se också

Hållbara elavtal för fjällens skull Fyrfasen

Läget på elmarknaden maj

2024-05-06

Just nu genomför vi en kundundersökning

2024-03-18

Testa elsnöskoter med oss 22 mars

2024-03-15