Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Fyrfasen i unikt samarbete med GIF Sundsvall

Unikt samarbete med Giffarna

I ett unikt samarbete mellan Fyrfasen och GIF Sundsvall kan nu supporters av fotbollsklubben teckna ett elavtal med elhandelsföretaget där en del av vinsten återinvesteras i klubben. Erbjudandet är ett resultat av ett samarbete där Fyrfasen och GIF tillsammans vill växa samtidigt som man ger tillbaka till samhället och ungdomsidrotten.

– Vi är oerhört glada att äntligen kunna berätta om vårt samarbete med fotbollsklubben GIF Sundsvall. Ett partnerskap som möjliggör för tillväxt i en för oss viktig region samtidigt som vi krokar arm med den levande fotbollskulturen i Sundsvall, säger Marcus Locklund kundansvarig Fyrfasen

Fyrfasen har en lång tradition att på olika sätt stödja klubbar och organisationer i den bygd man är verksam inom. GIF Sundsvall är klubben som kombinerar samhällsansvar med elitsatsande fotboll, en bredd som bidrar till samhället på olika sätt. Detta genom bland annat samarbeten med skolor och bostadsområden för att få fler att aktivera sig på olika sätt. Projektet ”back2basics” och ”Hitta fram” är två kvitton på att man lyckats skapa fysiska arenor för spontanidrott.

– Fyrfasen är för oss en viktig partner som delar vår vision om vikten av ett starkt engagemang som samhällsaktör. Tillsammans kan vi bidra till att skapa ett bättre samhälle och göra insatser som hjälper vårt närområde och våra ungdomar. Med långsiktighet och engagemang kommer vi tillsammans kunna göra skillnad. Det är med stor glädje vi hälsar Fyrfasen välkomna till oss på GIF Sundsvall, säger Henrik Lundberg GIF Sundsvall.

 

Teckna elavtal och stötta Giffarna

Ett elaval för dig som brinner för Giffarna. Genom vårt samarbete med GIF Sundsvall har vi möjligheten att erbjuda dig elavtal där en del av vinsten återinvesteras i GIF Sundsvall. Läs mer och teckna här.

Publicerad 24 mars 2022

Se också

Just nu genomför vi en kundundersökning

2024-03-18

Testa elsnöskoter med oss 22 mars

2024-03-15

Tour de Fyrfasen 6-7 januari

2024-01-03