Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Fyrfasen och Eways i nytt samarbete

Fyrfasen och Eways i nytt samarbete – för att göra det lätt att köra elbil

Nu har vi gjort det ännu lättare att köra elbil genom ett samarbete med laddoperatören Eways. Genom samarbetet kan våra kunder ladda sina bilar hemma, på jobbet eller i det publika.

Att kunna ladda sin elbil eller laddhybrid där man vanligtvis parkerar, hemma eller på jobbet, är en förutsättning för att kunna gå över från en fossilbil till en laddbar bil. Just detta har vi uppmärksammat och har därför nu valt att kroka arm med laddoperatören Eways.

– Som ett led i att skapa hållbara och enkla lösningar för våra kunder, ser vi stora fördelar i att samarbeta med en laddoperatör som är specialiserad på området och kan leverera en snabb och enkel helhetslösning, från köp till installation, säger Cecilia Norberg, vd Fyrfasen Energi.

Samarbetet innebär att Fyrfasen, via Eways, erbjuder bekymmersfri elbilsladdning till privatpersoner, företag samt bostadsrätts- och samfällighetsföreningar. Privatpersoner kan nu köpa en laddstation inklusive installation till hemmet online. För samfälligheter, bostadsrättsföreningar och företag innebär samarbetet att Fyrfasen erbjuder laddning som en komplett helhetstjänst där Eways levererar, installerar, driftar och underhåller laddstationerna. Dessutom kan Eways ta hand om betalsystemet där kunden kan välja betalning via laddkort, EasyPark eller Swish.

– Att få hjälpa Fyrfasen och deras kunder ett steg närmare fossilfrihet känns fantastiskt! Vi vill att det ska gå att köra elbil i hela landet och Fyrfasen med sin lokala förankring och kompetens är en drömpartner för oss, säger Niclas Sahlgren, vd på Eways.

Samarbetet förenklar för Fyrfasens kunder att skaffa sig stabila och effektiva produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Något som i slutändan kommer gynna alla parter. Läs om hur vi kan erbjuda laddmöjligheter efter dina behov.

Publicerad 30 mars 2020

Se också

Hållbara elavtal för fjällens skull Fyrfasen

Välkommet elprisstöd till norra Sverige

2023-03-13

Så fungerar elprisstödet

2023-01-09

Tillsammans planar vi ut kurvan

Tillsammans planar vi ut kurvan

2022-12-09