Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Nu kan fler snabbladda bilen i Sveg

Nu kan fler snabbladda bilen i Sveg

I takt med det ökade antalet elbilar längs vägarna till och från Härjedalens fjällvärld så ökar även behovet av laddinfrastruktur. Fyrfasen har varit drivande i utbyggnaden av laddstationer i Jämtland/Härjedalen och äger idag elva snabbladdare. Den laddare som nyttjas mest frekvent står utanför ICA Supermarket i Sveg. Den har blivit så populär att man nu installerat ytterligare en för att minska risken för köbildning och skapa en smidigare resa för elbilisterna. Så nu kan fler snabbladda samtidigt.

– Vi ser ett ökat behov, mycket tack vare god dialog med kunder som nyttjar våra laddare. Elbilister är aktiva och snabba på att höra av sig när de ser problem eller möjligheter. Genom att lyssna in kombinerat med att följa statistiken kring laddningen har vi nu gjort det vi kan genom att öka möjligheten till snabbladdning, säger Cecilia Norberg vd Fyrfasen Energi.

Den nyinstallerade snabbladdaren blir ett gott tillskott inför kommande sportlovsveckor när trafiken längs vägarna ökar. Vi hoppas även att fler ser möjligheten till att planera resan genom stopp i exempelvis Hede eller Vemdalen där det även finns snabbladdare.

Den nya snabbladdaren har ersatt den tidigare destinationsladdaren som fanns på platsen. Detta för att destinationsladdaren inte nyttjats i lika stor utsträckning och efterfrågan på snabbladdning ökat.

Läs mer om våra Snabbladdstationer

Publicerad 9 februari 2022

Se också

På en elmarknad där priserna präglas av alltmer oförutsägbarhet växer möjligheterna för nya produkter fram. Nyligen lanserade Fyrfasen ett elavtal som ska ge kunderna förutsättningar till ett mer jämnt och förutsägbart elpris över hela året.

Stort intresse för Fyrfasens nya elavtal

2024-07-22

Låga elpriser – läge att binda elpriset?

2024-06-02

Fyrfasen är ett av Sveriges mest omtyckta energibolag

2024-05-29