Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Ny kontaktperson för dig med elavtal i Västernorrland

Ny kontaktperson för dig med elavtal i Västernorrland

Region Sundsvall/Västernorrland är ett av många viktiga områden för oss på Fyrfasen, här har vi många nöjda privatkunder och företagskunder. I Sundsvall finns en ny kontaktperson för dig bor området, han heter Marcus och finns för dig som redan är kund och dig som vill bli kund.
– Jag drivs av ärliga och långsiktiga relationer. Då många tycker det här med el är komplicerat blir mitt jobb väldigt givande i rollen som energipartner till mina kunder. Jag ser fram emot att de hör av sig med frågor om t.ex. elmarknaden och våra olika produkter. Säger Marcus Larsson-Locklund, Key Account Manager i Sundsvall.

Fyrfasen är din lokala och personliga energipartner inom elsolceller  och elbilsladdning. Hos oss kan du bl.a. välja schyssta elavtal och kontrollera din elförbrukning i vår populära app. I kundundersökningar beskrivs vi och våra produkter med ord som smidigt, pålitligt och prisvärt.

Schysst elhandel

Schysst Elhandel är en kvalitetssäkring och certifiering med syfte att öka tryggheten för dig som kund i valet av elhandelsbolag samt mota bort oseriösa aktörer på marknaden. För att certifieras inom Schysst Elhandel har vi avgett ett antal kundlöften och genomgått en noggrann revision för att visa att vi lever upp till dessa. Läs gärna mer om våra kundlöften.

 

Vill du också skaffa ett schysst avtal eller bara prata el, hör av dig till Marcus.

Personalerbjudande kontakt Marcus

Marcus Larsson Locklund
Tfn: 072-092 70 12
marcus.larsson-locklund@fyrfasen.se

 

Publicerad 27 januari 2021

Se också

På en elmarknad där priserna präglas av alltmer oförutsägbarhet växer möjligheterna för nya produkter fram. Nyligen lanserade Fyrfasen ett elavtal som ska ge kunderna förutsättningar till ett mer jämnt och förutsägbart elpris över hela året.

Stort intresse för Fyrfasens nya elavtal

2024-07-22

Låga elpriser – läge att binda elpriset?

2024-06-02

Fyrfasen är ett av Sveriges mest omtyckta energibolag

2024-05-29