Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

strömavbrott
anvisat pris
schysst elhandel
köpa solceller

Tour de Fyrfasen 2022

Tour de Fyrfasen 2022

Kul på skidor, lek och rörelse, härliga möten och glada återseenden. Det är några anledningar till att vi valt att satsa på skidtävlingen Tour de Fyrfasen. Snart är det dags igen och vi ser extra mycket fram emot Tour de Fyrfasen 2022.

Tillsammans med de lokala skidklubbarna i Hede, Vemdalen, Åsarna och Ytterhogdal arrangeras “touren” som under 2022 går av stapeln 4-6 januari. Att tävla på skidor ska framförallt vara kul och bidra till att fler barn och ungdomar aktiverar sig i naturen. Tour de Fyrfasen är en av våra satsningar för att bidra till lokalsamhället och samtidigt skapa en arena och mötesplats för fysisk aktivitet. Läs gärna mer om sponsorskap.

– Vi tycker att det är roligt att kunna erbjuda tre dagar fyllda med skidglädje och varierade tävlingar för skidungdomar från hela Sverige. Genom att gemensamt utveckla Tour de Fyrfasen har vi kunnat behålla tävlingar i närområdet som förmodligen annars lagts ned. Det är viktigt för bredden i ungdomsskidåkningen att vi kan erbjuda tävlingar på hemmabanor och inom rimligt avstånd säger Karolina Eriksson, medarrangör Ytterhogdals IF.

Mer info och anmälan till Tour de Fyrfasen

Publicerad 8 december 2021

Se också

Just nu genomför vi en kundundersökning

2024-03-18

Testa elsnöskoter med oss 22 mars

2024-03-15

Tour de Fyrfasen 6-7 januari

2024-01-03